11:00

Referat: Allerum GIF P06 - Jonstorps IF

Regnet hade upphört, solen tittade fram och alla förutsättningarna fanns för en bra fotbollsmatch.
Självförtroendet var också på topp hos Allerumsgrabbarna, vi hade ju slagit Jonstorp hemma för 2 veckor sedan.
Nu hade Jonstorp hemmaplan och det visade sig vara ett helt annat lag än för 2 veckor sedan. Jonstorp tog snabbt ledningen och släppte den aldrig. Efter en halvlek stod det 3-0. Jonstorp's nummer 3 gjorde alla målen och visade sig vara i en klass för sig. Matchen slutade 5-0. Trots att vi fick ha en extra spelare under hela andra halvlek lyckades vi inte göra ngt mål. Efteråt tyckte grabbarna trots allt att det var rättvist eftersom vi vann förra matchen mot Jonstorp, så inga gamnackar här inte!